24 thoughts on “Vélemények, kérdések

  1. Nekem nagyon hasznos volt a kismamatorna és szülésfelkészítő, pláne, hogy első gyermekemet várom. Megerősített abban, ne féljek attól ami rám vár, és hogy a szülés inkább egy élmény lesz, mint egy fájdalmas dolog. Köszönöm!

   Kolozsvári Réka

  2. Családias közeg, jó hangulat, hasznos tanácsok és testi feltöltődés! Mindenkinek ajánlani tudom! Már alig várom a folytatást!

  3. Szeretném ajánlani mindenkinek Gergő bácsit:-)Nagyon korrektek,családias a légkör.Minden gyerekre “egy” ként figyelnek speciálisan személyre szabottan fejlesztik.Ez természetesen a szülőkkel együtt megbeszélve.Nekem a kislányom már tavaly is ide járt,nagyon szeret oda menni mint ha játszóházban lenne,és még fejlődik is ami rendkívül látványos,már ha tesztelik a gyereket.Ő most 4 éves de a Gergő bácsinak köszönhetően túl van kicsit chippelve:-)ami a mai világban nem túl nagy hátrány,főleg az iskolakezdés buktatóit szerintem könnyebben fogja venni.Mi nagyon szeretünk oda járni,mindenkinek ajánlom akár kisebb korrekciókból adódóan is.Gergő bácsi ránk számíthatsz elég sokáig:-))..mert kedvelünk.

 1. Kedves Bobála!

  Köszönjük a türelmes, szakszerű, alapos felmérést! El sem tudom mondani mennyire jó volt látni és hallani Gábor( 2,5 éves) gyermekem képességeit. Aggódva kerestünk fel, és büszkén távoztunk , Neked köszönhetően.
  Mindez lehetett volna másként is, de szerencsére nekünk csak egy pici lemaradásunk van a beszéd terén.A szakértelmed rendkívül nagy segítséget nyújt gyermekünk fejlesztésében. Nem dőlünk hátra büszkén, hanem megfogadjuk a tanácsaidat és naponta gyakorolunk : )
  Gábor nagyon lelkes kisember, szívesen közreműködik a feladatokban, amelyek igazán neki valóak.
  Köszönjük a munkádat és kedvességedet Sebessy Marian-Zugló

 2. Kedves Bori!

  Hálásan köszönöm az alapos és mindenre kiterjedő felmérést, amit kisfiamon végeztél. Érkezésünk előtti percekben kicsit izgultam, mintha engem vetnének majd górcső alá, de amikor ránk mosolyogtál, elmúlt minden izgalmam. Ez a mosoly, a kedvességed, a megnyugtató hangod segített kisfiamnak is, hogy biztonságban érezze magát a kezeidben.
  Azért mentünk, hogy megnyugtass minket, minden rendben halad, vagy pedig felhívd figyelmünket a hiányosságokra. Én is tanultam ma tőled, köszönet érte!
  Gyermekmosolyban gazdag hónapokat kívánok neked! Köszönettel és barátsággal: Vámos Krisztina, egy 6 hónapos mosolyzsák anyukája

 3. Kedves Bori!
  Maradandó élmény volt 6 éves Marcink számára az a néhány foglalkozás és a nyári tábor amit Veled tölthetett, mai napig szívesen emlegeti. Köszönjük a szakértő és szeretettel teli foglalkozásokat, a kérésünkre összeállított plusz feladatokat is, amit az egyébként kötelességektől húzódozó fiam örömmel végzett a kedvedért.
  Isten áldja további munkátokat, életeteket: Ilona

 4. Tegnap jártam a 10 hónapos kislányommal állapotfelmérésen Borbálánál. Nagyon kedves, profi terapeutának tűnt, azonnal megtalálta a közös hangot a kislányommal (is), aki így zokszó nélkül tűrt minden gyakorlatot. Tegnap megkaptuk még emailben a fejlesztéshez szükséges gyakorlatok is, amit ma el is fogunk kezdeni. Nagyon köszönünk mindent és majd jelentkezem egy hónap múlva az eredménnyel! Üdv: Jusztina

 5. Kedves Bori és Gergő!

  Köszönjük azokat az alkalmakat, amikor Bálinttal otthon vagyunk és elmehetünk hozzátok. Bálint mindig emlegeti Gergőbácsit és Borinénit is a nagy pocakjával, sok mindenre emlékszik a gyakorlatok és játékok közül, amiket együtt csináltak Gergővel, pedig jónéhány hónap eltelt azóta. :-)
  Nagyon szimpatikus volt az alaposság, kedvesség, türelem, amit tőletek kaptunk. A szakmai felkészültésgeteket az is mutatja, hogy minden alkalommal kaptunk írásban is egy összefoglalót arról, hogyan is telt egy-egy foglalkozás és otthoni gyakorláshoz is jól jöttek az összeállított feladatok.

  További jó munkát és sok sikert kívánunk: Éva és Bálint (Norvégiából)

 6. Kedves Bori és Gergő!

  Szeretnénk itt is megköszönni azt a rengeteg munkát, odaadást és fáradozást, amivel fiúnk fejlődését segítitek! Hatalmas segítség számunkra, hogy rugalmasak vagytok és mindig lehet rátok számítani, a nyári tábor pedig egyenesen telitalálat volt!
  Fiúnk láthatóan sokat fejlődött már a fejlesztés elmúlt néhány hónapja alatt is és szeptemberben folytatjuk a közös munkát, hogy egy boldog és kiegyensúlyozott csibész váljék Maximból!
  Brigi, Marci

 7. Kedves Bori!

  Nagy öröm volt számomra azt látni, hogy már az első alkalommal megtaláltátok a közös hangot Ákossal.
  Tetszett, ahogy a felmérés során a ‘vezérfonalat’ végig a kezedben tartottad: játékosan könnyed, mégis terelgető, határokat megmutató.
  Azt a személyednek és a kialakított környezetnek tudom be, hogy mindenféle megfelelési kényszer nélkül sikerült jelen lennem Anyaként.
  Mindent köszönünk, Ákos és Éva :)

 8. Kedves Borika és Gergő!

  1 hónapja okítjátok 6,5 éves kisfiamat. Nekem a fő problémám az volt, hogy kisfiam nem volt (a kezdeti sikerek ellenére) hajlandó a készségfejlesztő gyakorlatokat otthon elvégezni. Odáig jutottunk , hogy 17 feladatból 2 sem volt hajlandó elvégezni. Ezért kerestem szakembert aki segíteni tud. Nagyon fontos szempont volt a kis csoportos vagy egyéni foglalkozás lehetősége. Fiam hajlandó a “tömegben” megbújni és én féltem , hogy nem jut rá elég FIGYELEM. Az általatok kínált forma pont megfelelt elképzeléseimnek. Az elmúlt 1 hónap még nem elég részletes és mélyreható vélemény kialakítására. De az BIZTOS már látszik a kedvező hatása a foglalkozásoknak! Ügyesebb, kordináltabb, figyelmét is hosszabb ideig tudja egy azon feladatra összpontosítani. Ami a lényeg 45 percre teljesen Ő van a figyelem középpontjában. Üdvözlettel Sanyi.

 9. Kedves Bori és Gergő!
  Köszönjük mindkét lányunkért tett fáradozásaitokat, és a mérhető eredményeket!
  Külön kiemelném az órák hangulatát, és a meleg, szeretetteljes légkört.
  Anikó

 10. Kedves Bori!
  Nagyon jó élmény volt számunkra ahogyan felmérted a lányunk fejlettségét. Körültekintően, alaposan és nagyon kedvesen tetted mindezt!
  Köszönjük a rugalmasságodat az időponttal kapcsolatban. A kislányunk megfelelő fejlődése biztosított, ha Te felügyeled azt, ezért rendszeresen meglátogatunk majd a jövőben is!

  Köszönettel és baráti üdvözlettel:
  Eszter és Csaba

 11. Köszönetet szeretnék mondani :-)
  Kisbabámmal 1,5 hónapos kora óta végezzük a weboldalon leírt babatorna gyakorlatokat, most 4 hónapos és hát..teljesen odavan érte :-) Figyel, hangosan kacag a mondókák alatt, végig magyarázza a maga gőgicsélő nyelvén. A fittlabdás gyakorlatok a kedvencei. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de már 3,5 hónapos kora óta forog oda-vissza, és mindenben nagyon ügyes!

  Szeretném megköszönni, hogy egy ilyen hiánypótló remekművet tett közzé a weboldalon, nagyon hálásak vagyunk érte! :-)
  Ha ilyen a leírt anyag, hát milyen klassz lehet élőben! :-)
  További sok sikert kívánok a munkájában!

 12. Kedves Bori és Gergő!
  Kb egy évvel ezelőtt jöttünk hozzátok! Kimondottan az Ayres torna miatt, mivel nálatok van csak max.2 fős csoport nagyon jó áron a többiekhez képest. Ezenkívűl tudtatok olyan időpontot adni ami számunkra is megfelelt. És az, hogy jól megközelíthetőek vagytok már csak plusz volt. Panni nagyon megszerette Gergő bácsit, most már szinte minden nap menne ha tehetné :) Nagyon sokat fejlődött ez alatt az egy év alatt. Mind a kézügyessége mind az egyensúly érzéke.Velünk Szülőkkel is nagyon kedvesek, segítőkészek vagytok. Tényleg jó szívvel ajánlom azoknak akik keresik a megfelelő gyógytornászt, hogy probálják ki. Gyermekük imádni fog odajárni.

  Üdv. Móni

 13. Kedves Bori és Gergő!
  Iskolába készülő kislányom minden héten nagyon várja a foglalkozást Gergő bácsival. Érezhetően fejlődik! Köszönjük szakértelmeteket és kedvességeteket!

 14. Hordozási tanácsadáson volt nálunk Bori, egy új kötést szerettem volna megtanulni. Jól tudtunk közösen dolgozni, felkészülten jött. Hamar átküldte az anyagokat amiket kértem, meg voltam elégedve. Azóta is lelkesen gyakoroljuk a babával a kötést :-)

 15. Kedves Bori!

  Nagyon köszönjük neked azt a jó pár felejthetetlen pénteket, amit a készségfejlesztő órádon töltöttünk. Szerencsére csak azért mentünk, mert a lányomnak valamilyen mozgást szerettem volna, és nem azért, mert fejlődési problémája volt.
  Ennek ellenére nagyon sokat tanult. Nem csak egy kis fegyelmet, türelmet (csak akkor kezdjük a feladatot, ha szólsz, és mindig a tappancsokról indulunk) és az egyik kedvenc mondókáját tanulta meg, (Jár az óra, tik-tak), hanem páros lábbal ugrani, célba dobni és egyensúlyozni is. Nem utolsó sorban pedig a kedvenc babájának nevét is tőletek kaptuk, ami egy örök életre elkíséri. :-)
  Nagyon szépen köszönjük, és további sok sikert kívánunk a munkádhoz!

 16. Kedves Bori!

  Nagyon szépen köszönjük a hordozás- előhordozós kötések tanítását. Nem gondoltam volna,hogy meg fogok tanulni kendőt kötni :), de tényleg sikerült. Abigél is nagyon élvezi, amikor a kendőből kukucskálhat.

  Noémi

 17. Kedves Bori,
  Köszönjük a hordozási tanácsadást! Sokat segített a hozzáértésed és örülünk, hogy Te indítottál el a félcsatosok irányába! A tuti hurcit még keressük, ezúton is köszi, hogy rajtunk tartod a szemed és segítesz a megtalálásában!
  A batyut még nem adjuk fel, ha segítségre lesz szükségünk, biztosan Hozzád fogok fordulni!

  Viki és Ági

 18. Kedves Bori,

  Nagyon köszönjük a személyes tanácsadást a hordozó kötésével kapcsolatban. Nagy segítségére voltál a páromnak is és nekem is. A pici lányunkat a te útmutatásod alapján már bátran merjük hordozni, amit ő is és mi is nagyon szeretünk. Biztos vagyok benne, hogy ha eljutunk a háton hordozás időszakához, ismételten téged fogunk keresni. Nagy szerencsénk volt, hogy pont ránd találtunk, mert nagyon türelmesen magyaráztál nekünk, így nem lett mumus a kötés elkészítése.

  További sok sikert, és jó egészséget kívánunk!

 19. Kedves Bori és Gergő!

  Mi több fejlesztőnél is jártunk korábban és nem nagyon tudtak bánni a kisfiammal.
  Gergő bácsi viszont már az első alkalommal ráhangolódott Atira!
  Azóta is nagyon szívesen jár, jól érzi magát a fejlesztéseken, és nem utolsó sorban nagyon sokat fejlődött!
  Ezúton is nagyon szépen köszönjük Gergő bácsi a kitartó munkáját, türelmét… :-)

  Attila és Kati

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.