Hírek

Kismamatorna, Baba-Mama torna, Játékos mozgásfejlesztő torna átmenetileg szünetel

fehér4A Baba-Mama tornák, a Kismamatornák és a Játékos mozgásfejlesztő tornák átmenetileg szünetelnek. Az okokat az alábbi levélrészletben olvashatják. A levélre adott válaszokat nagyon szépen köszönöm, igazán meghatóak, ígérem, mielőbb visszatérek dolgozni. Vannak új terveim is a tornákkal kapcsolatosan, de még egyenlőre ezek maradjanak titkosak. ;)

 

 

 

„Kedves Édesanyák, Drága Babák és Gyermekek!

Nagyon szépen köszönöm a sok érdeklődést, ránk gondolást, az őszinte, bátorító szavakat! El sem tudom mondani mennyire jól estek ezek nekem. :)

[…]Mégis azt kell, hogy mondjam, nem tudom most tovább vállalni a tornák megtartását. Iszonyú sokat téplődtem, míg meghoztam a döntést. Egyik szemem sír, a másik nevet… tipikus esete.

Végtelenül fog hiányozni a Veletek való törődés, a torna, a “kicsit mást csinálás”,  mégis úgy érzem az anyai ösztöneimmel, hogy túl sok lenne most nekem minden délelőtt órákat tartani, úgy érzem, túlvállalnám magam, lassítanom kell. Nem tudnám magamnak megbocsájtani, ha valami gond lenne a Picivel.

Június végéig tudnám csak vállalni az órák megtartását, az kb. másfél hónap, ha a tavaszi szünetet leszámítjuk. Másrészről nem lennék képes fél gőzzel csinálni valamit, mert ha valamit elvállalok, azt 100%-ban szeretem végezni, sokszor 150%-ban. :)

Remélem, nem tartotok szélhámosnak, hanem ellenkezőleg: megértitek döntésem, hisz Ti is anyák vagytok.

Természetesen mindenkinek, akinek szüksége van a tanácsomra, ezentúl is bizalommal megkereshet telefonon, vagy e-mailen keresztül. Illetve bárkit szeretettel látok otthonomban, ha tanácsra, beszélgetésre össze szeretnétek jönni, akár többen is, ha jó idő van, a kertben tarthatunk Baba-Mama találkozót, átbeszélhetjük a felmerülő kérdéseket, tanácsokat adhatunk egymásnak, csak jelezzétek, van-e igény rá és akkor megszervezem.

Nagyon sajnálom, hogy így alakult, hogy személyesen el sem tudtam búcsúzni Tőletek, meg Drága Gyermekeitektől, akik annyira a szívemhez nőttek. Gondolkoztam azon, hogy mindenkit egyesével felhívok, de még dúlnak a hormonok és félő, hogy elérzékenyülnék… :) Másrészről viszont nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy újabb Életet hozhatok majd világra, nincs ennél nagyobb csoda szerintem! :)

Remélem hallok majd Felőletek, kíváncsi vagyok, hogy hogyan fejlődnek a babáitok, gyermekeitek! És talán ha megint kismamák lesztek, vagy a második, harmadik gyermeketekkel még találkozunk, addigra én is visszatérek dolgozni! :)

Minden jót kívánok Nektek, nagyon sok szeretettel: Bori”

Szia Bori! Nagyon jól döntöttél szerintem, hogy egyelőre felfüggeszted a munkát. Élvezd ki a hátralevő 1 gyerekes anyukaságot, és készülj fel az új baba érkezésére nyugodtan. Marci így is ad épp elég tennivalót, ha jól sejtem :-)

Szia Bori! Nagyon aranyos vagy, olyan szívszorítóak a soraid. Kívánom, hogy minden rendben menjen a továbbiakban is és legyetek nagyon boldogok az új kis jövevénnyel (is).

Szia Bori!
Örülök, hogy minden rendben Veled és a kis Pocaklakóval is. Sajnálom, hogy nem tudod tovább bevállalni a tornát, de maximálisan megértem. A gyerekek egészsége mindennél fontosabb.
Köszönöm a tornával kapcsolatos tippeket, meglátjuk melyik az amelyik mindkettőnknek tetszik. Bár nehéz lesz bármelyiknek is felmúlnia a Te családias tornáidat. Szerettünk hozzád járni. :) Jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek! :))))

Kedves Bori! Örülök, hogy minden rendben a Babával. Sajnálom, hogy nem tartasz tornát, de megértem. Közben kipróbáltam párat a környéken és Te nyertél, volna, ha még lenne torna :-). További minden jót Nektek!

Kedves Bori! Nagyon köszönöm, hogy írtál. Örülök, hogy rendben vagytok, és persze megértem, hogy abbahagytad a tornát, ilyenkor tényleg a pici az első:) Köszönök mindent, eddig is nagyon sokat segítettél a foglalkozásokkal. Reméljük azért majd hallunk Rólatok:)

Kedves Bori! Köszönöm a kedves választ! És gratulálok az újabb babához!! :) Teljesen megértem a döntésedet, így is nagy dolog szerintem hogy a másfél éves kisfiad és a várandóság mellett vizsgálatokat még végzel! Viszont mivel ilyen kedvesség árad a leveledből, duplán sajnálom hogy erről a lehetőségről lemaradunk most…!  :(  :)

A honlapodról olyan szakértelem sugárzott, hogy ezért szerettem volna bekapcsolódni hozzátok. Feltételezem, hogy megalapozottabb mozgást végzel a babákon, mint egy “sima” baba-mama tornán pl. egy jógaközpontban. De lehet hogy tévedek, és azok is jók. Én is nagyon sok boldogságot kívánok Neked a gyarapodó családoddal!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.